Beeldkragt: de smartphone als landmeter

Een nauwkeurig 3D-model van je leiding, ook nadat de sleuf is dichtgegooid, of je as-built-tekening zonder in te meten in een keer gereed? Zo gemakkelijk is dat!

Met BeeldKragt gaat het inmeten van een leiding, kunstwerk of ander object gemakkelijk, gedetailleerd én nauwkeurig. De output is een 3D-model of gewoon een ‘oude’ vertrouwde 2D as-built- of revisietekening met een nauwkeurigheid tot enkele millimeters. De details, zoals afsluiters en koppelingen, zijn op de exacte diepte en locatie vastgelegd en de informatie kun je op elk later moment gebruiken. Daarnaast kan de data gemakkelijk gebruikt worden voor de (3D)kartering van je kabels en leidingen of worden ingelezen in de gangbare softwarepakketten, zoals AutoCAD en ArcGIS voor verdere analyse.

Hoe werkt het?

Hoe het werkt? Simpel. Je filmt met je smartphone de leiding, voegt een aantal referentiepunten toe en je upload je data vanaf je mobiel. De data komt binnen bij Kragten en wij verwerken dit tot je gewenste eindproduct.

Behalve leidingen zijn de toepassingsmogelijkheden van dit product nauwelijks gelimiteerd. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken, betonstortingen en rioleringen. Zo’n beetje alles wat is gemaakt en daarna wel of niet aan het zicht verdwijnt, roep je tot leven waar en wanneer je wilt.

Ervaar het gemak en de eindeloze mogelijkheden!

Meer weten? Neem contact op via beeldkragt@kragten.nl

Maak je 3D-project inzichtelijk

Jouw 3D-model op een mooie manier presenteren?

We denken graag met je mee.