3D-Modelleur Civiele Techniek

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen. Ter versterking van onze vakgroep Infra zijn wij voor de locatie Herten of 's-Hertogenbosch op zoek naar een 3D-modelleur.

Als 3D-modelleur Civiele Techniek draag jij jouw steentje bij aan de voorbereidingen en uitwerkingen van uiteenlopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor creativiteit in het ontwerp om oplossingen te bedenken op het gebied van wegen, riolering, groen, waterveiligheid en herinrichtingsvraagstukken. Tot onze opdrachtgevers behoren veelal provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het opstellen van ontwerpen en modellen met behulp van o.a. Civil 3D en Infraworks . Je gaat je verder specialiseren in het geven van adviezen op basis van programma’s zoals Civil 3D, Infraworks, Navisworks waarbij BIM in ontwikkeling is.


Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel.
Je hebt na je HBO opleiding Civiele Techniek inmiddels enige tijd ervaring opgedaan met het ontwerpen in Civil 3D en Infraworks. Je werkt graag samen in teams en bent communicatief vaardig. Je hebt een proactieve houding en werkt resultaatgericht.

Ben jij deze creatieve en resultaatgerichte 3D-modelleur en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!