Adviseur Energie (40 uur / standplaats Rosmalen of Herten)

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

ONZE UITDAGING
We willen ons blijven verplaatsen, onze woningen verkoelen en verwarmen, werken en recreëren. Onze levensstandaard handhaven en de impact die dat heeft op het milieu zoveel mogelijk reduceren. Een energietransitie zonder dat we daarbij teveel in moeten leveren op ons comfort. Dát vraagt om nieuwe bronnen van energie en technische oplossingen, maar ook inzicht in hoe wij met de aarde omgaan en ons gedrag moeten veranderen. Die integrale benadering is typerend voor onze aanpak bij alle projecten.


GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
Je bent regisseur op het gebied van duurzame energievraagstukken en de energietransitie bij projecten, met name op het gebied van warmte en elektra. Publieke overheden, nutsbedrijven, vakantie - & attractieparken en midden- en kleinbedrijf zijn je opdrachtgevers. Zij willen toekomstproof zijn en dat betekent dat je de huidige situatie van energieopwekking, transport en gebruik in beeld kunt brengen en advies uitbrengt over de toekomst. Maar ook intern geef jij richting aan de energietransitie en de invloed die dat heeft op de andere disciplines in onze organisatie.

Je kunt goed adviseren, bent in de lead bij projecten. Je bent technisch onderlegd, maar ook in staat om te kijken naar gedrag en houding van de (eind)gebruikers. Daarnaast komt er vaak specifieke wet- en regelgeving kijken bij deze transities. Goed als je daar dus ook kennis van hebt.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met 220 mensen met passie, plezier en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur; lange termijn-relaties zijn voor ons belangrijk. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en maken samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. Je krijgt ruimte, vrijheid en vertrouwen om te experimenteren in het samen verder bouwen aan onze ambitie op het gebied van de energietransitie.

ONZE VRAAG AAN JOU
Je bent proactief, enthousiast, een teamplayer en ondernemend. Je hebt visie en bent in de lead, maar pioniert ook graag samen met je collega’s. Je denkt op overall-niveau en weet ook goed wanneer je expertise van je collega’s moet inschakelen. HBO werk- en denkniveau is een vereiste voor deze rol.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Joost Rijkers, Vakgroephoofd Ondergrondse Infra, telefoon: 06 - 28 74 47 23. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty Van der Linden via job@kragten.nl of 06 – 22 93 08 11.


Solliciteer!