Adviseur kostendeskundigheid/ planeconomie

Ter versterking van onze vakgroep Ruimte zijn wij op zoek naar een

Adviseur kostendeskundigheid/planeconomie.

Vanuit deze rol houdt je je o.a. bezig met het uitwerken van investeringsramingen, grondexploitaties en investeringsvoorstellen. Je komt te werken aan uitdagende integrale ruimtelijke projecten en bent betrokken vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatiefase. Je hebt dus te maken met verschillende vakgebieden zoals infratechniek, stedenbouw, mobiliteit, ruimtelijke ordening, milieu e.d. Voor het uitoefenen van je rol is inzicht in, en kennis van risicomanagement ook cruciaal. Je beschikt daarnaast over een gezonde dosis overtuigingskracht en kunt op constructieve wijze je resultaten onderbouwen.

Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel. Je hebt minimaal een HBO-opleiding, bijvoorbeeld in planeconomie, kostendeskundigheid of technische bedrijfskunde en hebt minimaal zo’n 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je bent nauwkeurig en daadkrachtig. Het onderzoeken en analyseren van informatie zit in je natuur, je bent innovatief, proactief en wilt waarde hechten aan getallen. Het is een meerwaarde als je specifieke kennis hebt over SSK-systematiek, contractvormen, risicomanagement, life cycle costing en circulaire economie.

Deze adviseursfunctie omvat een breed speelveld waarbij je zelf de vrijheid krijgt om vanuit je eigen ambities accenten te leggen. Kragten biedt jou dan ook een veelzijdige functie waarbij eigen initiatief en inbreng wordt aangemoedigd. Tenslotte moet je doen wat je gelukkig maakt. Vandaar dat binnen onze organisatie volop ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden worden geboden.

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van gebiedsontwikkelingsopgaven, infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven.

Ben jij deze proactieve adviseur en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!