Adviseur Milieu

Heb jij een passie voor milieu en gaat jouw hart sneller kloppen van projecten op het gebied van o.a. akoestiek, stikstof en geur? Wil jij ons enthousiaste team versterken met jouw kennis en expertise? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Voor onze vakgroep Milieu (locatie Herten of ’s-Hertogenbosch) zijn wij op zoek naar een:

Adviseur Milieu

In deze rol richt je je vooral op advisering aan bedrijven op het gebied van milieu. Tevens houd je je bezig met vergunningstrajecten voor bedrijven in het kader van bijvoorbeeld geluid of stikstof. Bij de uitvoering van je projecten heb je oog voor de kansen die open liggen voor onze organisatie en je speelt hierop in.
Wij zoeken iemand met een HBO werk - en denkniveau, bijvoorbeeld HBO Milieukunde. Je hebt bij voorkeur affiniteit met onderwerpen als akoestiek, externe veiligheid, luchtkwaliteit, stikstofdepositie en milieuzonering. Je hebt een paar jaar ervaring en weet hoe vergunningstrajecten in elkaar zitten. Maar wij vinden vooral de passie voor het vak belangrijk.


Ben jij de Adviseur die wij zoeken in deze rol bij onze vakgroep Milieu? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Wij komen graag in contact met jou.
Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl 


Solliciteer!