Adviseur Mobiliteit

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, mobiliteitstransitie, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en gezondheid zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

Bij Kragten werk je, samen met collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van visievorming tot uitwerking op detailniveau. Vanwege de hoeveelheid mooie projecten zijn wij op zoek naar een

Adviseur mobiliteit

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Geen functieomschrijving, wel een richting
Je adviseert onze klanten over vraagstukken op het gebied van mobiliteit en inrichting van de openbare ruimte. Dit kunnen bijvoorbeeld projecten zijn waarbij jij je kennis inzet voor het ontwikkelen van mobiliteitsbeleid en mobiliteitstransitie, stimuleren van actieve mobiliteit, herinrichting van bestaande infrastructuur, planstudies of ruimtelijke ordening vraagstukken. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat binnen het project, waarbij de klant centraal staat. Je geeft mede vorm aan het doorvertalen van onze mobiliteitsvisie op een veranderende samenleving. Wij zoeken een kandidaat met een opleiding op het gebied van mobiliteit. Ervaring is mooi meegenomen maar nog niet nodig. Een starter is ook welkom voor deze functie. Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken.


Wat vind je bij ons?
Bij ons werken circa 250 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur en daarom zijn lange termijn-relaties belangrijk. Bij een vast dienstverband bestaat dan ook de mogelijkheid om certificaten te kopen, waardoor je mede-eigenaar van Kragten wordt. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.


Ben jij deze gepassioneerde adviseur mobiliteit en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV via onderstaande link.Solliciteer!