Adviseur Mobiliteit

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen op het gebied van complexe mobiliteitsvraagstukken en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van visievorming tot uitwerking op detailniveau. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren

Adviseur Mobiliteit  (Locatie Herten of ‘s-Hertogenbosch) 

Je gaat je vooral richten op onze beleidsopgaves die wij voor diverse klanten uitvoeren. Je bent in staat om de visie van de klant te kunnen vertalen naar een beleid. Het schrijven van een mobiliteitsvisie, verkeersveiligheidsplan of onderdelen van een omgevingsvisie is voor jou dan ook geen probleem. Daarbij word je enthousiast van het proces om te komen tot een beleidsplan en staat ook voor jou participatie centraal in een dergelijk proces. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat binnen het project, waarbij de klant centraal staat.

Wij zoeken een kandidaat met een HBO/WO opleiding, op het gebied van verkeer en vervoer of mobiliteit. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring als adviseur Mobiliteit (minimaal 5 jaar) . Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Je geeft mede vorm aan het ontwikkelen van onze visie op een veranderende mobiele en verkeersveilige samenleving. Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt ontwikkelen.

Ben jij deze gepassioneerde Adviseur Mobiliteit en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl 


Solliciteer!