Adviseur/ Projectleider Bodem

(Standplaats ’s-Hertogenbosch of Herten)


Voor onze vakgroep Milieu zijn wij op zoek naar een Adviseur/projectleider Bodem. Wij willen graag in contact komen met jou als jij enthousiast wordt van deze brede rol binnen Kragten.


Wij zoeken een daadkrachtige adviseur die bij projecten de specialist is op het gebied van bodem en bouwstoffen. Je werkt graag aan uitdagende integrale projecten en kijkt met een brede blik binnen de diverse projecten naar het onderdeel bodem. Je bent op de hoogte van de huidige wet en-regelgeving en weet deze feilloos toe te passen. Je hebt ervaring met zowel het opstellen van offertes, het uitvoeren van historische vooronderzoeken als het bepalen van de onderzoeksinspanning maar ook het aansturen van veldwerk en laboratorium. Je weet op heldere wijze de gegevens te rapporteren. Asbest en bouwstoffen zijn geen onbekende begrippen voor je. Zowel de land- als waterbodemvraagstukken overlappen elkaar en leveren interessante vraagstukken op.


Je hebt minimaal een HBO opleiding (bij voorkeur Milieukunde of vergelijkbaar) , aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt een flexibele instelling en kijkt graag buiten de grenzen van je eigen vakgebied. Binnen een team van enthousiaste collega’s streven we er gezamenlijk naar om binnen de normen en regelgeving de vraagstukken van onze opdrachtgevers op een efficiënte wijze tot een goed einde te brengen.


Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!