Afstudeerder Sportmanagement

Skills Garden – een nieuwe manier van denken over gezonde beweegomgeving-
Onze visie verbindt verschillende domeinen vanuit gezondheid en sociale cohesie met elkaar. Kwaliteit van bewegen en gezondheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Binnen onze visie staat het Athletic Skills Model (ASM) centraal: een nieuwe manier van denken over bewegen voor de top- en breedtesport, het bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg. Een gezonde leefstijl voor jong en oud, elite en amateur, valide en minder valide.
Voor Skills Garden, binnen onze vakgroep Cultuurtechniek zijn wij op zoek naar een


Afstudeerder Sportmanagement


Wij zoeken iemand die bezig is met een HBO of WO opleiding (Sportmanagement of beleidsmatige opleiding). Bij ons krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen en te groeien. We gaan samen op zoek naar de opdracht die het beste bij je past. Dat doen we enerzijds op basis van jouw kennis en ervaring en jouw wensen en anderzijds vanuit de vragen en ontwikkelingen die we in de markt zien. Daarvoor zijn uiteraard een proactieve houding, betrokkenheid en passie voor je vak vereist.

Wil jij je je afstudeerproject bij Kragten en ASM doen? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en wil je eens op gesprek komen? Stuur ons dan snel je motivatie toe en mail deze naar job@kragten.nl.

Solliciteer!