Energie-regisseur

Energie-regisseur
Het klimaatakkoord, Regionale energiestrategie, transitievisie warmte, groei van elektrisch vervoer, duurzame energie voor bedrijfsterreinen maar ook klimaatadaptatie, milieueffecten en wet- en regelgeving worden steeds belangrijker en de normeringen worden strenger. De wereld is druk doende om hierin de transitie te maken richting Duurzame energie en dat zien wij in de projecten van Kragten terug.

Je functie
Als Energie-regisseur zorg je voor een prominente rol en plaats van duurzame energie binnen de projecten. Vanuit de inhoud verbind je de verschillende vakgroepen binnen onze organisatie met elkaar en ziet hierin de mogelijkheden die er intern liggen op dat gebied. Je bent in staat om de kansen in de markt te zien en werkt deze kansen uit door bijvoorbeeld productontwikkeling.
Binnen deze functie speelt behalve de inhoud ook regie op het proces een belangrijke rol. Bij de uitvoering van je projecten heb je daarnaast oog voor mogelijke andere kansen die er liggen voor onze organisatie en je speelt hierop in.

Je bent de spin in het web met betrekking tot duurzame energievraagstukken en de energietransitie binnen projecten en maakt deel uit van een kundig en enthousiast team van collega’s met als standplaats Herten (Roermond) of ‘s-Hertogenbosch.

Je profiel
• Je hebt minimaal een HBO opleiding en ruime ervaring op het gebied van duurzame energie.
• Je hebt een passie voor je vak.
• Je bent een echte “verbinder”.
• Je hebt een hoog kwaliteitsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel.


Geïnteresseerd?
Wij komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Emiel Heijnen. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty Krijnen via job@kragten.nl of 06-22930811.

Solliciteer!