Engineer Ondergrondse Infra

Ter versterking van onze vakgroep Ondergrondse Infra zijn wij op zoek naar een

Engineer Ondergrondse Infra
(Locatie Herten of ’s-Hertogenbosch)

Als Engineer Ondergrondse Infra houdt je je bezig met het ontwerp en de engineering van brede, multidisciplinaire projecten, maar ook kleinere monodisciplinaire projecten komen voor en deze afwisseling spreekt je juist aan. Je werkt veelal binnen een compact team en weet met jouw kennis en creativiteit bij te dragen aan kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij zijn op zoek naar “net dat beetje meer” om de oplossing voor elkaar te krijgen, waarbij creativiteit net zo belangrijk is als de praktische uitvoering ervan. Wij zijn op weg om onze reken-en engineeringscapaciteit uit te bouwen en met jouw ervaring met engineering van gemalen en pompen of leidingen ben je een goede aanvulling op het team. Het schrijven van rapportages waarbij je een breed en geïntegreerd stuk kunt schrijven van aanzienlijk inhoudelijk gewicht, gaat je goed af. Je werkt graag mee in onze organisatie die steeds meer samenwerkt met partners en je weet goed om te gaan met de dynamiek die dat met zich meebrengt.

Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel.
Je hebt een opleiding HBO of WO niveau , bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde met een duidelijke affiniteit met civiele techniek, of een Civiele techniek met een duidelijke affiniteit met werktuigbouwkunde. Enige kennis van elektrotechniek is hierin van belang. Je hebt ervaring met Autocad, Plant 3D of Civil 3D en mogelijk het Wanda-pakket.
Daarnaast is het een pré als je enige kennis hebt van Solidworks of andere EEM-paketten.
Je bent analytisch en nauwkeurig en kunt omgaan met grote hoeveelheden informatie.

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven.

Ben jij deze breed georiënteerde engineer en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!