(Junior) Adviseur Klimaat

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

Wij zoeken een (Junior) Adviseur klimaat
(Standplaats Rosmalen of Herten)

ONZE UITDAGING
Het klimaat verandert, daar zijn we het inmiddels allemaal over eens. Onze uitdaging ligt in de advisering in beheersing van de gevolgen. Denk hierbij aan wateroverlast, waterveiligheid, droogte en hitte. Wij houden ons dagelijks bezig met het toekomstbestendig maken van onze leefomgeving.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
Wij hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw rol zo uitdagend en interessant mogelijk te maken voor jezelf en voor Kragten. We hebben wel een denkrichting; als (junior) adviseur klimaat adviseer je onze opdrachtgevers vanuit een brede, integrale kijk op de openbare ruimte met passie voor klimaat. Je bent in staat om wat we op straatniveau zien gebeuren of bedenken door te vertalen naar visies, ambities en beleid. Dit doe je met een analytische blik en je bent een kei in schrijven. Je denkt mee met onze opdrachtgever in nieuwe processen en je draait mee in werksessies. Het samenwerken met anderen geeft je energie en is iets wat je makkelijk afgaat.

ONZE VRAAG AAN JOU
We vragen minimaal een Hbo-opleiding op het gebied ruimtelijke ordening, water of groen met uiteraard affiniteit met klimaat of enkele jaren ervaring hierin. Je hebt grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan het werken in teamverband. Ook vinden wij het belangrijk dat je het leuk vindt om te schrijven aan visies en beleidsplannen.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met circa 220 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Zo vinden we bijvoorbeeld lange termijn-relaties belangrijk, vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van professionals. Je gaat aan de slag met leuke en uitdagende projecten onder begeleiding van een senior adviseur. Voorbeeldprojecten zijn strategische klimaatadaptatieplannen en groen- blauwe agenda’s en netwerken.

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Petra Thijs, Senior adviseur water en klimaat, telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!