(Junior) Landschapsontwerper

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven. Ter versterking van onze vakgroep Ruimte zoeken wij een

(Junior) landschapsontwerper
(Locatie Herten of ‘s-Hertogenbosch)

Is ontwerpen jouw passie en heb je een passie voor het vertalen van ruimtelijke vraagstukken naar concrete ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen een enthousiast, groeiend team ga je samen met stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en landschapsontwerpers aan de slag in uitdagende en integrale ruimtelijke opgaves.
In het proces van probleemanalyse tot ontwerp kun je mede de ruimtelijke kwaliteit van het ontwerp borgen en vormgeven. De vraagstukken liggen zowel in het landelijke als stedelijke gebied, op alle schaalniveaus en je werkt nauw samen met andere disciplines. Kennis van en affiniteit met beplanting specifiek en het toepassen van groen in de openbare ruimte, is een voorwaarde om deze rol goed te kunnen vervullen.


Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen rol uitdagend en interessant te maken en geeft mede vorm aan de (groene) leefomgeving. Wat wij verwachten is een positieve instelling en de drive om er samen een succes van te maken.


Ben jij deze gepassioneerde landschapsontwerper en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!