Medewerker personeels- en salarisadministratie

Bij Kragten werk je, samen met meer dan 200 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven.
De service unit (Financiële administratie, HR, ICT, Secretariaat en Facilitaire dienst) ondersteunt hierbij. Hiervoor zijn we nu op zoek naar een

Medewerker personeels- en salarisadministratie
(Locatie Herten)


Wat ga je doen?
In deze uitdagende en afwisselende baan draai je volledig mee binnen de afdeling HR en Financiële administratie.

In jouw toekomstige rol krijg je te maken met verschillende facetten van HR en personeels- en salarisadministratie, van instroom tot uitstroom. Hierbij kun je denken aan ondersteunen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, mede zorg dragen voor een vlekkeloze indiensttreding van een nieuwe medewerker, de verwerking van mutaties, het plannen van trainingen, opstellen van diverse brieven, digitaliseren van alle documenten voor het digitale personeelsdossier en bijdragen aan de schriftelijke interne communicatie. Daarnaast vragen we je een bijdrage te leveren aan HR-projecten, zoals bijvoorbeeld de doorontwikkeling van HR-processen in ons financiële- en personeelsinformatiesysteem AFAS of het optimaliseren van andere HR- en administratieve processen. Er is zeker ruimte voor eigen initiatieven en wij stimuleren dat ook volop.

Jouw profiel
• Afgeronde opleiding op het gebied van personeelsadministratie/salarisadministratie
• Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Zelfstandig en proactief
• Kennis van wetgeving en regelingen rondom HR en salarisadministratie


Wij bieden
Een afwisselende baan waarbij je de spil van de afdeling bent in een informele, groeiende organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en stimuleren je je eigen kracht te ontdekken en in te zetten. Je krijgt dan ook volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Het HR team bestaat uit 1 HR adviseur en een HR medewerker. Bij de (salaris) administratie werken nog 2 andere collega’s. Je zult voornamelijk vanuit de vestiging Herten werken, maar bent ook bereid om af en toe naar onze locatie te ’s-Hertogenbosch te gaan.
Bij Kragten krijg je een mooi salaris, 33 verlofdagen, een 13e maand en een variabele winstuitkering. Veel belangrijker nog is dat je samenwerkt met mensen die passie hebben voor hun vak.


Geïnteresseerd
Wil jij met jouw enthousiasme en inzet ons team versterken? Wil jij samenwerken in een klein maar hecht team? Mail dan je sollicitatie en je cv naar: job@kragten.nl.
Voor meer inhoudelijke vragen over deze rol kun je contact opnemen Kitty Krijnen, HR Adviseur op 06-22930811.

Solliciteer!