Planoloog

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven. Ter versterking van onze vakgroep Ruimte zoeken wij een

Planoloog
(Locatie ’s-Hertogenbosch of Herten)


Ben jij die planoloog die beschikt over enkele jaren ervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière, dan is dit je kans! Om invulling te geven aan de gewenste uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een proactieve planoloog.
Je houdt je bezig met het opstellen van bestemmingsplannen en het coördineren van de bijbehorende onderzoeken. Ook werk je mee aan diverse andere planologische vraagstukken. Het kan gaan om een haalbaarheidsonderzoek, maar ook om het opstellen van bijvoorbeeld een visie. Je werkt aan zeer diverse uitdagende integrale ruimtelijke projecten en bent betrokken vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatiefase. Kragten heeft een gevarieerde opdrachtenportefeuille en werkt voor diverse soorten opdrachtgevers: van particulier tot Rijksoverheid. Dit zorgt voor een afwisselende, uitdagende werkomgeving. Je werkt samen met verschillende vakgebieden binnen Kragten zoals stedenbouw, infrastructuur, mobiliteit, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, natuur, gezondheid en milieu.

Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talenten verder kunt ontwikkelen. Als onderzoeken en analyseren van diverse soorten informatie in je natuur zitten, je proactief wilt bijdragen aan uiteenlopende (planologische) projecten én graag in een team werkt waar de sfeer goed is, neem dan contact op.
Wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!