Projectleider Infra

Projectleider Infratechniek
(Standplaats ’s-Hertogenbosch)

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen op het gebied van openbare ruimte en civiele techniek en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Als Projectleider Infra zorg je ervoor dat projecten binnen de vastgestelde randvoorwaarden en de verwachtingen van de klant worden gerealiseerd. Je stuurt het projectteam op inhoud en proces aan en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en de bewaking van de kwaliteit, de planning, de kosten en de procesrisico’s. Jouw passie voor het vak en je senioriteit zorgen ervoor dat je collega’s weet te coachen en motiveren. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
Je hebt minimaal een HBO opleiding (bij voorkeur Civiele Techniek) , aangevuld met 5 tot 10 jaar relevante werkervaring Je hebt kennis van UAV-gc, geïntegreerde contractvormen, bouwteams en System Engineering. Je komt te werken in een enthousiast team van collega’s die je graag verwelkomen als sparringpartner.

Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt inzetten én ontwikkelen.

Ben jij deze gepassioneerde Projectleider en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!