Projectleider Infra

Voor onze vakgroep Infratechniek (locatie 's-Hertogenbosch) zijn wij op zoek naar een Projectleider Infra. Wij willen graag in contact komen met jou als jij enthousiast wordt van deze brede rol binnen Kragten.


Als Projectleider zorg je ervoor dat projecten binnen de vastgestelde randvoorwaarden en de verwachtingen van de klant worden gerealiseerd. Je stuurt het projectteam op inhoud en proces aan en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en de bewaking van de kwaliteit, de planning, de kosten en de procesrisico’s. Jouw enthousiasme voor het vak en je senioriteit zorgen ervoor dat je collega’s weet te coachen en motiveren. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
Je hebt minimaal een HBO opleiding (bij voorkeur Civiele Techniek) , aangevuld met 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. Je typeert jezelf als een coachende leider en hebt een passie voor het vak. Je hebt kennis van UAV-gc en geïntegreerde contractvormen en System Engineering. Je komt te werken in een enthousiast team van collega’s die je graag verwelkomen als sparringpartner.


Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

    

Solliciteer!