Projectleider Natuur & Water

Projectleider natuur en water
(Standplaats ’s-Hertogenbosch of Herten)

Voor onze vakgroep Cultuurtechniek zijn wij op zoek naar een Adviseur/Projectleider natuur en water. Wij willen graag in contact komen met jou als jij enthousiast wordt van deze brede rol binnen Kragten.


Je gaat je bezig houden met het begeleiden van projecten in zowel de voorbereiding als ook de uitvoering. Je bent als technisch adviseur/ projectleider bij uiteenlopende projecten betrokken. Je bewaakt en verzorgt de planning, je stuurt het projectteam aan en je bewaakt de kosten. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met natuurtechnische werken en affiniteit hebt met Waterschapswerken. Je bent communicatief vaardig, zowel mondelijk als schriftelijk.


Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau met analytisch vermogen en een relevante opleiding (bij voorkeur richting Civiel of Cultuurtechniek), maar vooral de passie voor het vak is belangrijk. Je komt te werken in een enthousiast team van collega’s.


Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!