Projectleider Natuur & Water

Projectleider natuur en water
(Standplaats ’s-Hertogenbosch of Herten)

Voor onze vakgroep Cultuurtechniek zijn wij op zoek naar een Adviseur/Projectleider natuur en water. Wij willen graag in contact komen met jou als jij enthousiast wordt van deze brede rol binnen Kragten.

Jouw rol
Je gaat je bezig houden met het begeleiden van projecten in zowel de voorbereiding als ook de uitvoering. Je werkt aan integrale opgaven van provincies, waterschappen, natuurorganisaties en aannemers, van initiatief tot en met de realisatie. Je bewaakt en verzorgt de planning, je stuurt het projectteam aan en je bewaakt de kosten. Ook als het lastig wordt ben jij het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorg jij voor een geslaagd project. Uiteraard werk je hierbij samen met je collega’s van de verschillende disciplines binnen Kragten en samen zorgen jullie voor de invulling van projecten op het gebied van waterbeheer en natuur en gebiedsontwikkeling. Jouw werkzaamheden dragen bij aan de visie van Kragten “Samen creëren we een fijne samenleving”.

Jouw profiel
Wij zoeken een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau met analytisch vermogen en een relevante opleiding (bij voorkeur richting Civiel of Cultuurtechniek), maar vooral je passie voor het vak vinden we belangrijk. Je wordt blij van mooie natuurprojecten en hebt de wil om te slagen door samen te werken met een enthousiast team van collega’s. Je hebt goede contacten met de waterschappen en provincies en hebt inmiddels ervaring als Projectleider Natuur en Water.

Wat bieden wij je?
Naast een goed salaris ontvang je bij Kragten een 13e maand en een winstafhankelijke uitkering en kent Kragten 33 verlofdagen per jaar. Ook belangrijk is dat je werkt met enthousiaste collega’s met een passie voor hun vak. Jouw ontwikkeling is belangrijk en hier wordt dan ook veel aandacht aan gegeven.

Reageren?
Ben jij enthousiast geworden en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl


Solliciteer!