Projectleider Sport en Bewegen

Bij ons draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

ONZE UITDAGING | SPORTPARKEN EN SKILLS GARDEN

Rondom het thema bewegen merken we dat mensen steeds meer ongeorganiseerd sporten. Hierdoor richten we sportparken anders in en wordt de openbare ruimte ingericht als beweegvriendelijke omgeving. Om nog beter in te spelen op deze ontwikkeling willen wij onze vakgroep Cultuurtechniek uitbreiden met een projectleider Sport en Bewegen. Een vakman of -vrouw die zich bezighoudt met de fysieke (her)inrichting van sportparken en beweegaanleidingen in de openbare ruimte, bij scholen en zorginstellingen, zowel in het binnen- als buitenland. Het verder vermarkten van het concept Skills Garden is daar een onderdeel van; een op maat gemaakte omgeving in de openbare ruimte waar sport, spel en bewegen centraal staat.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING

We hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken, waarbij je vormgeeft aan het doorvertalen van onze visie op gebied van bewegen in de openbare ruimte. Als het klikt, hebben we veel vertrouwen in je dat jij als expert weet hoe je deze rol het beste kunt invullen. Het team waarin je gaat werken is sociaal, trots en collega’s staan voor elkaar klaar.

WAT BIEDEN WE JOU

Bij Kragten werken we met 220 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Lange termijn-relaties zijn belangrijk voor ons. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.


ONZE VRAAG AAN JOU

Het is prettig als je affiniteit hebt met sport en/of openbare ruimte, maar het is voor ons geen must. We hechten er meer waarde aan als we mogen putten uit jouw ervaring op het gebied van projectleiderschap. We denken dat een HBO/universitair kennisniveau passend is. En als je op een prettige en authentieke manier communiceert, goed binnen een team kunt werken en belang hecht aan de visie die wij uitdragen rondom bewegen in de buitenruimte, dan willen we je graag ontmoeten.

Interesse? Stuur je solicitatie naar job@kragten.nl.
Voor meer info kun je contact opnemen met Roy van Rijt, via 088-3366333.

Solliciteer!