Projectleider Stedelijk Water

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen. Voor onze vakgroep Water zijn wij voor onze locatie in Herten op zoek naar een projectleider Stedelijk Water.

Als projectleider houdt je grip op uitdagende projecten, maar ben je ook actief met relatiebeheer en marktbewerking. Je coördineert de projecten en begeleidt collega's hierbij. Je stelt aanbiedingen en begrotingen op en speelt een belangrijke rol bij het verwerven van projecten. Het opstellen van rapportages, offertes en planningen doe je moeiteloos. Je bewaakt de technische kwaliteit van de werkzaamheden.

Je levert inhoudelijke bijdragen aan de verschillende (andere) vakgroepen. Daarnaast is het van groot belang dat je goed overzicht houdt van planningen, uren en kosten tijdens de verschillende projectfasen. Je stuurt bij waar nodig met als einddoel een goed projectresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Wij zoeken een creatieve, sociale collega die initiatief en verantwoordelijkheid neemt. Je bent een sparringpartner voor onze opdrachtgevers en de interne organisatie. Je hebt een afgeronde opleiding op Academisch of HBO-niveau (bij voorkeur civiele techniek, hydrologie en/of watermanagement. Je hebt ruime werkervaring binnen het vakgebied stedelijk water en beschikt dan ook over een breed relatienetwerk. Je werkt nauwgezet en hebt een scherp oog voor kwaliteit en kosten. Je neemt kennis en ervaring mee op zowel technisch-inhoudelijk vlak als op het gebied van (project)management.

Bij Kragten kun je zelf jouw rol en carrière vormgeven. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van ideeën. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Krijg jij energie van door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel? Reageer dan door je motivatie en je CV te sturen naar job@kragten.nlSolliciteer!