Projectmedewerker Geodesie

Voor onze afdeling Geodatamanagement zijn wij op zoek naar een (startende) Projectmedewerker Geodesie met een commerciële inslag en een gezonde ambitie om door te groeien.

Wij willen graag in contact komen met jou als jij je herkent in onderstaand profiel.

Je werkt voor ongeveer 50% van je tijd buiten waar je zelfstandig landmeetactiviteiten uitvoert voor onze diverse opdrachtgevers zoals gemeentes en waterschappen. Vervolgens verwerk je deze data op kantoor zelf en je analyseert ze. Als je hierin mogelijkheden ziet om zaken efficiënter en beter te doen, kom je met voorstellen. Je hebt direct contact met opdrachtgevers en collega’s. Je werkt mee aan diverse projecten op kantoor. Als je nieuwe kansen ziet in je werk speel je hierop in en onderneem je actie.
Je bent startend op de arbeidsmarkt en hebt zeker ambitie om door te groeien naar adviseurs- of projectleidersrol. Je bent praktisch ingesteld en problemen oplossen zie je als een uitdaging. Je hebt een opleiding op MBO/HBO-niveau. Je hebt kennis van AutoCad. Als je bekend bent met Move en /of andere geodetische programmatuur dan is dat een pré.
We zoeken iemand met een GEO/GIS achtergrond, maar bovenal ben je gedreven om het vak uit te oefenen.
Het is een afwisselende rol voor iemand die op verschillende niveaus kan communiceren. Je vindt het geen probleem om te reizen en bent in het bezit van een rijbewijs.

Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel?

Solliciteer!