(Senior) Adviseur Stedelijk Water

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen. Voor onze vakgroep Water zijn wij op zoek naar een (Senior) Adviseur Stedelijk Water.

In deze rol adviseer je op pragmatische wijze over waterproblemen in stedelijk en landelijk gebied. Je werkt mee in multidisciplinaire projecten aan een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte. Maar je werkt ook zelfstandig onderzoeken en rapportages uit zoals watertoetsen, basisrioleringsplannen, stresstesten, klimaatadaptatieplannen, gemeentelijke rioleringsplannen.

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding op Academisch of HBO niveau (bij voorkeur civiele techniek, hydrologie en/of watermanagement. Je hebt ruime werkervaring binnen het vakgebied stedelijk water. Je beschikt over kennis en ervaring in het ontwerpen en dimensioneren van afwatering en rioleringssystemen. Je bent bedreven met hydraulische software (InfoWorks, SOBEK of vergelijkbaar) en beschikt over (basis)kennis van GIS systemen.

Bij Kragten kun je zelf jouw rol en carrière vormgeven. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van ideeën. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Krijg jij energie van door samenwerking tot successen te komen? Herken je je in bovenstaand profiel?

Locatie:’s-Hertogenbosch of Herten

Solliciteer!