(Senior) Projectmanager gebiedsontwikkeling landelijk gebied

In deze functie werk je aan de meest uiteenlopende projecten in het landelijk gebied om de kwaliteit van onze leefomgeving te verbeteren. Van grote tot kleine projecten op het gebied van landschap, natuur, water, landbouw, recreatie en cultuurhistorie. Je werkt, samen met 180 collega's, voor overheden, bedrijven en particulieren. Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. We maken daarom geen gebruik van vaste functieprofielen, maar zoeken samen de rol die het beste bij jou past. Dat doen we op basis van jouw kennis en ervaring en vanuit de vragen en ontwikkelingen die we in de markt zien. Daarvoor zijn uiteraard een proactieve houding, betrokkenheid en passie vereist.

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen in het landelijk gebied en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren, daadkrachtige en communicatief vaardige project- en procesmanager. Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau, hebt minimaal 10 jaar ervaring in het vakgebied en beschikt over een netwerk in met name Zuid-Nederland. Als (senior) projectmanager ben je trekker van uiteenlopende en uitdagende projecten in het landelijke gebied.

Binnen deze afwisselende functie lever je een bijdrage op strategisch en tactisch niveau. Je begrijpt de complexiteit en uiteenlopende belangen die spelen bij opgaves in het landelijke gebied. Jij bent ondernemend, een verbinder en je weet je analyses te vertalen naar visies en projecten. Je kunt mensen overtuigen en weet belangen met elkaar te verenigen. Je hebt ervaring met het vertalen van politiek-bestuurlijke uitgangspunten naar projecten en (deel-) resultaten, kortom: je zorgt dat projecten ‘van idee naar uitvoering’ komen. Je beschikt daarnaast over de skills om sturing te geven aan multidisciplinaire teams en projecten te beheersen. Je vindt het leuk om opdrachten te acquireren en je beheert op actieve wijze je netwerk van bestaande en potentiële klanten.

Ben jij de “Verbinder ” die wij zoeken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Wij komen graag in contact met jou! Mail je motivatie en je cv naar: job@kragten.nl

Solliciteer!