Stagiair Circulaire Begroting

De circulaire economie gaat om het behoud van grondstofwaarde, zodat we deze vaker (liefst oneindig)kunnen hergebruiken in gesloten kringlopen. Met het behoud van grondstofwaarde, behouden we ook een financiële waarde. Het huidige economisch systeem houdt beperkt tot geen rekening met de financiële restwaarde van grondstoffen. Dit maakt het minder interessant om circulair te werken.

Wat ga je doen?
Als stagiair Circulaire Begroting zoek je naar mogelijkheden om de financiële restwaarde in het economisch systeem te verankeren. Hierbij krijg je de vrijheid om zowel mogelijkheden binnen het huidige systeem, alsook een ‘nieuw economisch systeem’ te bedenken. Het systeem is dus niet leidend. We gaan dan ook graag met je in gesprek naar de mogelijkheden hierin.

Wie we zoeken?
• Je doet momenteel een HBO/WO bachelor/master in de richting van bijvoorbeeld: bedrijfskunde, economie, accountancy, of innovatie- of managementstudies.
• Je hebt affiniteit met de circulaire economie.
• Je bent analytisch sterk en weet hetgeen naar de praktijk te vertalen.
• Je denkt buiten kaders op zoek naar vernieuwende oplossingen.

Wie zijn wij?
Je komt te werken in een organisatie waar eigen initiatief en een grote mate van zelfstandigheid bij de uitvoering van je werkzaamheden wordt aangemoedigd. Je werkt samen met gepassioneerde collega’s die altijd bereid zijn om gezamenlijk de uitdagingen aan te gaan. Bij Kragten krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het creëren van een fijnere samenleving door te werken aan mooie en uitdagende projecten. We zoeken hierbij constant naar de maximale meerwaarde.
En ook niet onbelangrijk, je ontvangt een leuke stagevergoeding.

Interesse?
Wil je een keer komen praten over de mogelijkheden voor een stage op het vlak van Circulaire begroting? Mail ons dan op: job@kragten.nl.

Solliciteer!