Stagiair Duurzame Materialen

De transitie naar een duurzame economie daagt materialenleveranciers uit om nieuwe producten te maken. Echter: zijn de materialen echt duurzaam, of worden de termen meer als marketing gebruikt?

Wat ga je doen?
Als stagiair Duurzame Materialen verdiep je je in de ‘duurzame materialen’ die in de openbare ruimte worden toegepast. Je verkent de duurzame alternatieven voor bijvoorbeeld bestrating, straatmeubilair en/of asfalt en beton. Daarnaast ontwikkel je een materialendatabase waar je deze materialen in verwerkt. Gedurende je stage werk je ook mee in de uitdagende en mooie projecten van Kragten.

Wie we zoeken?
• Je volgt momenteel een MBO/HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld civiele techniek.
• Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in duurzame materialen.

Wie zijn wij?
Je komt stage lopen in een organisatie waar eigen initiatief en een grote mate van zelfstandigheid bij de uitvoering van je werkzaamheden wordt aangemoedigd. Je werkt samen met gepassioneerde collega’s die altijd bereid zijn om gezamenlijk de uitdagingen aan te gaan. Bij Kragten krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het creëren van een fijnere samenleving door te werken aan mooie en uitdagende projecten.
En ook niet onbelangrijk, je ontvangt een leuke stagevergoeding.

Interesse?
Wil je een keer komen praten over de mogelijkheden voor een stage op het vlak van Duurzame materialen? Mail ons dan op: job@kragten.nl.

Solliciteer!