Strategisch Marketing Adviseur

Bij Kragten werken 180 collega’s aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven. Durf jij de uitdaging aan om de visie van Kragten te positioneren in een Marketingstrategie en deze uit te dragen?
Lees dan verder, want ter versterking én strategische profilering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Strategisch Adviseur Marketing (20 uur/week)
(Locatie: Herten of ‘s-Hertogenbosch)

Er liggen veel uitdagingen voor de toekomst waar ons marketing beleid aan moeten worden gespiegeld. Enerzijds zijn dat uitdagingen op maatschappelijk gebied zoals energie en klimaat. Anderzijds liggen er vele uitdagingen komend vanuit onze eigen wensen op het gebied van marketing en employer branding.

Ben jij een bevlogen marketing strateeg? Ben je creatief en innovatief in het bedenken van plannen en weet je ze om te zetten in acties met resultaat. Weet jij de juiste snaar te raken in de interne en externe communicatie vanuit onze missie en visie en voor het bouwen aan draagvlak en reputatie?

Je krijgt veel vrijheid om campagnes via de verschillende kanalen en voor de te onderscheiden doelgroepen op te zetten. Daarbij werk je samen met onze organisatie en de operationele marketing medewerkers. De wereld van Social media heeft geen geheimen voor jou en je weet deze in te zetten als instrumentarium. Met je uitmuntende communicatie skills zet je zonder problemen een mooie presentatie neer. Je zet je vakinhoudelijke expertise in voor vernieuwing binnen het marketing- en communicatievakgebied en ondersteunt de organisatie in haar ontwikkeling op dit gebied. Je hebt een passie voor je vak en weet als geen ander hoe onze visie en missie verwoord kan worden door bijvoorbeeld storytelling. Je benadert vraagstukken integraal en bent een echte netwerker en verbinder van mensen.
Naast een relevante opleiding op HBO/WO niveau, heb je inmiddels minimaal 10 jaar ervaring opgedaan in branding en marketing (strategie) in een middelgrote commerciële organisatie.

Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je jouw talent kunt ontplooien. Je krijgt bij Kragten de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen rol uitdagend en interessant te maken

Ben jij deze gepassioneerde marketing strateeg en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie op de kaart zetten? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl . Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Kitty Krijnen.

Solliciteer!