Trainee verkeerskundig ontwerper

Ter versterking van onze vakgroep Mobiliteit zoeken wij een

Trainee Verkeerskundig ontwerper
(Locatie Herten)

Is ontwerpen jouw passie en wil jij ontwikkelen op het gebied van verkeerskundige vraagstukken? Zoek jij een bedrijf waar je je talenten kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe trainée verkeerskundig ontwerper om ons enthousiaste, groeiende ontwerpteam te versterken.

Wij bieden je graag een traineeship waarbij je wordt opgeleid tot verkeerskundig ontwerper. Je krijgt opleidingen en kunt het geleerde meteen in praktijk inzetten. Je werkt veel samen met andere verkeerskundigen en andere vakgroepen om tot een integraal, helder ontwerp te komen. Gedurende je traineeship wordt je begeleid door een coach en kun je terecht bij onze ervaren( verkeerskundig) ontwerpers om kennis te vergroten.


Wij zoeken een kandidaat met minimaal een MBO/HBO opleiding, bij voorkeur verkeerskundig of vergelijkbaar. Voor deze rol is het geen must om ervaring te hebben in verkeerskundig ontwerpen. Wel vinden wij het belangrijk dat je een passie voor ontwerpen hebt en dat je je graag wilt ontwikkelen in de verkeerskunde. Als je ervaring hebt met AutoCad dan is dat zeker een pré.

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven. Binnen onze organisatie krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Wil jij met ons het traineeship aangaan? En wil jij onze toekomstige expert worden op het gebied van verkeerskundig ontwerp, stuur dan je motivatie en je CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!