Vakgroephoofd Milieu

Wil je werken aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving, van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven? Voor onze vakgroep Milieu zijn wij op zoek naar een Verbinder met Technische inhoud. Wij komen graag in contact met jou als jij enthousiast wordt van deze sleutelrol binnen Kragten.

De vakgroep Milieu bestaat op dit moment uit 17 personen. Binnen de vakgroep zijn specialisten werkzaam op onder andere de vakgebieden bodem, akoestiek, externe veiligheid, luchtkwaliteit, milieuzonering, stikstofdepositie en geur. Vanuit de vakgroep worden werkzaamheden verricht voor industrie, overheid en projectontwikkeling.

In de rol van vakgroephoofd worden zowel strategische, tactische en operationele vaardigheden van je verwacht. Je bent in staat om strategie en beleid pragmatisch en slagvaardig te vertalen naar de praktijk. Van jou wordt ook verwacht dat je een visie hebt over de marktontwikkelingen en je weet deze op pragmatische wijze te vertalen naar een ontwikkelplan voor de vakgroep. Je bent verantwoordelijk voor een goed lopende vakgroep Milieu op zowel financieel, technisch als op organisatorisch vlak. De ontwikkeling van de vakgroep en de medewerkers is essentieel om klaar te zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen wat ze leuk vinden en in hun Kragt staan. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, alsook de vakinhoudelijke ontwikkeling zijn voor ons belangrijk en dragen bij aan onze missie ‘de Kragt van Vertrouwen’.

Je neemt de lead in de acquisitie en het relatiebeheer voor de vakgroep en neemt daarbij de andere vakgroepen binnen Kragten mee. Samen met je collega’s, maar ook zelfstandig vanuit je eigen netwerk, verwerf je opdrachten voor de vakgroep. Van een aantal grotere (multidisciplinaire) projecten ben je zelf projectleider of ben je als senior adviseur betrokken vanuit jouw kennis en ervaring.

Wij zoeken iemand met een HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HBO Milieukunde. Je hebt bij voorkeur affiniteit met onderwerpen als akoestiek, externe veiligheid, luchtkwaliteit, Stikstof depositie, milieu zonnering, afval en bodem. Je hebt ruime ervaring opgedaan in een gecombineerde managementfunctie. Je hebt een talent voor het motiveren van mensen. Wij vinden vooral de passie voor het vak en voor mensen belangrijk. Je komt dan ook te werken
binnen een enthousiast team van collega’s.

Ben jij de “Verbinder ” die wij zoeken in de rol van vakgroephoofd Milieu? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Wij komen graag in contact met jou. Stuur je motivatie en CV naar Kitty Krijnen of Joris Janissen.

Solliciteer!