Vakgroephoofd Ondergrondse Infra

Voor onze vakgroep Ondergrondse Infra zijn wij op zoek naar een verbinder met technische inhoud. Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen.  Wij komen graag met jou in contact als jij enthousiast wordt van deze sleutelrol binnen Kragten.

Ondergrondse infra is in beweging en mede ten gevolge van de energietransitie is de markt sterk in ontwikkeling. Samenwerkingsvormen veranderen en innoveren is een must.

In de rol van vakgroephoofd worden zowel strategische, tactische en operationele vaardigheden van je verwacht. Je bent in staat om strategie en beleid pragmatisch en slagvaardig te vertalen naar de praktijk. Van jou wordt ook verwacht dat je een visie hebt over de marktontwikkelingen en je weet deze op pragmatische wijze te vertalen naar een ontwikkelplan voor de vakgroep. Je bent verantwoordelijk voor een goed lopende vakgroep Ondergrondse Infra op zowel financieel, technisch als op organisatorisch vlak. De ontwikkeling van de vakgroep en de medewerkers is essentieel om klaar te zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen wat ze leuk vinden en in hun Kragt staan. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, alsook de vakinhoudelijke ontwikkeling zijn voor ons belangrijk en dragen bij aan onze missie ‘de Kragt van Vertrouwen’.

Je neemt de lead in de acquisitie en het relatiebeheer voor de vakgroep en neemt daarbij de andere vakgroepen binnen Kragten mee. Samen met je collega’s, maar ook zelfstandig vanuit je eigen netwerk, verwerf je opdrachten voor de vakgroep en van een aantal grotere (multidisciplinaire) projecten ben je zelf projectleider.

Wij zoeken iemand met een HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Civiele Techniek. Je hebt ruime ervaring opgedaan binnen een ingenieursbureau of aannemingsbedrijf in een gecombineerde managementfunctie. Je hebt een talent voor het motiveren van mensen. Wij vinden vooral de passie voor het vak en voor mensen belangrijk. Je komt dan ook te werken binnen een enthousiast team van collega’s.

Ben jij de 'verbinder' die wij zoeken in de rol van vakgroephoofd Ondergrondse Infra? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen? Wij komen graag in contact met jou.

Solliciteer!