Verbindend leider in de rol van Financieel directeur

Bij Kragten doen we gave dingen. Bij ons draait namelijk alles om de advisering van de inrichting van de (openbare) ruimte. Daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving en daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want uiteindelijk doen we het als adviesbureau voor en het liefst samen met de mensen die er leven en gebruik van maken. Mensen (klanten en de eindgebruikers) staan centraal in onze dienstverlening. En dat is intern ook zo. Wij zijn namelijk georganiseerd volgens het Rijnland-model en zetten dus de mens centraal. Weinig hiërarchie, geen functieomschrijvingen, maar werken vanuit je plezier, passie en vakmanschap om zodoende impact te maken. We vertrouwen in de Kragt van mensen. En in de Kragt van een fijne samenleving.

Onze uitdaging
Ons werk raakt vele maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie en CO2-reductie, biodiversiteit, omgevingswet, klimaat, gezondheid en bewegen en circulaire economie. Een dynamisch en Kragtig werkveld dus, waarbij we het belangrijk vinden dat ondanks deze dynamiek de mens centraal blijft staan. Het is daarom prettig als je qua leiderschapsstijl kunt schakelen tussen verbindend, dienend en situationeel leiderschap en inspeelt op de behoefte van mensen op dat moment, vanuit authenticiteit.

Geen functieomschrijving, wel een richting
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, maar je bent op strategisch niveau eindverantwoordelijk voor de financiën binnen ons bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de boekhouding, beschikbaar stellen en verzamelen van financiële informatie, onderhouden van relaties met banken en accountants en je neemt de lead in juridische en fiscale kwesties. En last but not least: van de in totaal 220 collega’s staat er een gemotiveerd team van 15 fte’s (financiële administratie, secretariaat, HRM en ICT,) voor je klaar dat graag door jou gezien, gehoord en geïnspireerd wil worden.
Wat bieden we jou
We bieden je uiteraard een marktconform salaris en de mogelijkheid om eventueel partner te worden.

Onze vraag aan jou
Heb jij voldoende leiderschapscapaciteiten en financiële expertise voor deze rol? Ben jij de inspirerende en vernieuwende leider en een vakman in jouw gebied?
Geloof jij erin dat je een ander in zijn Kragt zet door ruimte te bieden?
Dan zijn we heel benieuwd welke kansen jij ziet voor deze rol bij ons bedrijf.

Voor meer informatie over deze rol, kun je contact opnemen met Joris Janissen, Harry van Duijnhoven of Jan-Willem Boots, bereikbaar via 088-3366333.

Je sollicitatie kun je richten aan Kitty Krijnen, HR Adviseur via mail: kkr@kragten.nl

Solliciteer!