Verkeerskundig ontwerper

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven. Ter versterking van onze vakgroep Mobiliteit zoeken wij een

Verkeerskundig ontwerper
(Locatie Herten)

Is ontwerpen jouw passie en heb je ruime ervaring in het vertalen van verkeerskundige vraagstukken naar concrete ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe verkeerskundig ontwerper om ons enthousiaste, groeiende ontwerpteam te versterken.

In het proces van probleemanalyse tot ontwerp ben jij de spil die de verkeerskundige kwaliteit van het ontwerp borgt en vormgeeft. De vraagstukken zijn van alle schaalniveaus en worden vaak op een integrale wijze opgepakt in samenwerking met de andere vakgroepen. Jij vertaalt deze vraagstukken verkeerskundig en verkeerstechnische in een helder, integraal ontwerp. Je bekijkt de vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en weegt de verschillende politieke belangen hierbij af. Je bent in staat om je vakgebied goed te vertegenwoordigen. Je stuurt op een integraal verkeerskundig ontwerp waarin alle disciplines als groen, natuur, landschap, stedenbouw en beheer van openbare ruimte vanzelfsprekend zijn meegenomen. Je kunt je goed verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk, je presenteert vlot en luistert goed waarbij je begrip toont voor conflicterende belangen. Kortom, jij bent onze expert op het gebied van verkeerskundig ontwerp.


Wij zoeken een kandidaat met minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur verkeerskundig of vergelijkbaar. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring met verkeerskundig ontwerp en je hebt kennis van de wetgeving en richtlijnen die gelden. Je wilt een specialist zijn op het gebied van verkeerskundig ontwerp.
Binnen onze organisatie krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Je geeft mede vorm aan het doorvertalen van onze visie op een mobiele en verkeersveilige samenleving. Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt ontwikkelen.

Ben jij deze gepassioneerde verkeerskundig ontwerper en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!