Verkeerskundige

Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Je geeft mede vorm aan het doorvertalen van onze visie op een veranderende mobiele en verkeersveilige samenleving. Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt ontwikkelen.

Je werkt bij ons samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van visievorming tot uitwerking op detailniveau. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren

Verkeerskundige
(Locatie ‘s-Hertogenbosch)

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Je adviseert onze klanten over vraagstukken op het gebied van mobiliteit en inrichting van de openbare ruimte. Dit kunnen bijvoorbeeld projecten zijn waarbij je je kennis inzet voor het aanleggen van snelfietsroutes, herinrichting van bestaande infrastructuur, planstudies of ruimtelijke ordening vraagstukken. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat binnen het project, waarbij de klant centraal staat.
Wij zoeken een kandidaat met een HBO/WO opleiding, op het gebied van verkeer en vervoer of mobiliteit. Je hebt aantoonbare relevante werkervaring als adviseur verkeer (minimaal 5 jaar).

Ben jij deze gepassioneerde verkeerskundige en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!