Werkvoorbereider/ Bestekschrijver

Bestekschrijvers / werkvoorbereiders Infratechniek
(Locatie ’s-Hertogenbosch en Herten)

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen op het gebied van openbare ruimte en civiele techniek en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren!

Binnen deze rol ga je vooral richten op het uitvoeren van voorbereidende, coördinerende en afrondende werkzaamheden binnen een projectopdracht. Hierbij kun je denken aan het opstellen van het programma van eisen, contractdocumenten, aanbestedingsdocumenten, EMVI-criteria en kostenramingen. Je coördineert aanbestedingstrajecten en faciliteert bij inlichtingen en gunningen.
Wij zoeken een kandidaat met een HBO opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig. Je hebt echt een passie voor de techniek. Wij nodigen zowel starters op de arbeidsmarkt uit om te reageren, maar ook als je een paar jaar ervaring hebt en je graag wilt ontwikkelen binnen Kragten. Het is dus geen must maar een pré als je ervaring hebt als werkvoorbereider, calculator of bestekschrijver (openbare ruimte en civiele techniek). Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Het is een pré als je kennis hebt van RAW, UAV en UAV-gc en ARW. Als persoon sta je stevig in je schoenen en ben je energiek, flexibel, enthousiast en neem je initiatief.
Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Wij komen graag in contact met jou als jij je herkent in dit profiel en een bedrijf zoekt waarin je je talent kunt ontwikkelen.

Ben jij deze gepassioneerde bestekschrijver en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!