Menu
Home

Diensten > Ruimtelijke ordening > Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is het belangrijkste instrument in de ruimtelijke ordening van Nederland. In een bestemmingsplan wordt een juridisch kader geschapen, waaraan alle ruimtelijke ontwikkelingen moeten worden getoetst. Daarnaast biedt het bestemmingsplan een basis waarop kan worden gehandhaafd.

Kragten heeft ruime ervaring in het vervaardigen van bestemmingsplannen in zowel stedelijk als buitengebied. Opdrachtgevers zijn zowel gemeenten als ontwikkelaars, de bestemmingsplannen zijn zowel ontwikkelingsgericht als conserverend van aard. Bij het vervaardigen van een bestemmingsplan wordt altijd maatwerk geleverd, dat in samenspraak met de opdrachtgever tot stand komt.

Tot slot heeft Kragten alle expertise in huis die benodigd is bij het vervaardigen van een bestemmingsplan. Alle onderzoeken die nodig zijn ter onderbouwing van een bestemmingsplan kan Kragten voor u verzorgen. Ook levert Kragten het bestemmingsplan aan volgens de digiale voorwaarden uit de RO-Standaarden 2012. Uw plan is dan rechtstreeks geschikt voor publicatie op ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentewebsite.
Projecten

 • Bestemmingsplan Circusterrein Venray

  PR Bestemmingsplan Circusterrein Venray 1.jpg arrow
 • Bestemmingsplan Hof te Berkel Horst

  PR Bestemmingsplan Hof te Berkel 1.jpg arrow
 • Landgoed Kapelkeshof Grashoek

  20111111-110301-Voorlopig ontwerp zonder tekstballonnen.jpg arrow
 • Reconstructie Maasfront Hanssum

  leu 133 PR Reconstructie Maasfront Hanssum afb1.jpg arrow
 • Safari Park Beekse Bergen

  PR Safari Resort Beekse Bergen.jpg arrowtoTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal