Menu
Home

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Geplaatst op: 03-02-2014
  • Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Dit minisymposium geeft antwoord op de vraag: Hoe vind je de juiste samenwerkingspartner, waarbij onderwerpen als EMVI, BVP en ketensamenwerking besproken worden?

Door de complexiteit en de invloed van de (politieke) omgeving, de toenemende invloed van stakeholders, tijdsdruk en krimpend budget vormen projecten in de openbare ruimte een steeds grotere uitdaging voor onze publieke, uitvoerende instanties. Hierdoor wordt samenwerken onvermijdelijk. Hoe vind je nu de juiste samenwerkingspartner, waarbij onderwerpen zoals Economisch Meest Voordelige Inschrijving, Best Value Procurement en ketensamenwerking besproken worden?

Het interactieve programma bestaat uit een drietal lezingen. De eerste inspirerende lezing met de titel “Van samenwerken tot samengaan” wordt verzorgd door Daniëlle Twardy van Zuyd Hogeschool. Hierop volgt de lezing “Coöperatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer” van Joop van Duren van Zuyd Hogeschool, waarbij de nadruk ligt op de effecten van het anticiperen tijdens de aanbesteding. De afsluiting is de op de praktijk toegespitste lezing “Partnerselectie binnen de nieuwe aanbestedingswet” door Gard van Hulzen van Kragten.

Dit minisymposium vindt plaats op dinsdag 18 februari 2014 van 13.00 – 17.00 uur in het Van der Valk Hotel in Urmond.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal