Menu
Home

Cursus natuurwetgeving: Goed geïnformeerd, buiten zorgeloos aan de slag!

Geplaatst op: 14-09-2015
  • Cursus natuurwetgeving: Goed geïnformeerd, buiten zorgeloos aan de slag!

Bereidt u projecten voor of voert u projecten uit in de buitenruimte? Dan komt u zeker in aanraking met de groene wet- en regelgeving, ofwel de natuurwetgeving. De eerste ervaringen zijn vaak negatief: extra werk, vertraging, aanpassing van het plan of de uitvoeringswijze en extra kosten. Met voldoende basiskennis van de natuurwetgeving kunt u deze problemen gemakkelijk voorkomen. De natuurwetgeving vormt niet langer een obstakel voor u, maar u past deze vanzelfsprekend en soepel in binnen uw project.

Kragten, in samenwerking met ecologisch adviesbureau Ecologica, biedt u de mogelijkheid uw kennis te vergroten ten aanzien van de huidige natuurwetgeving en de aanstaande veranderingen. In het voorjaar van 2016 treedt de nieuwe Wet natuurbescherming in werking, met wijzigingen in natuurbescherming en procedures tot gevolg. Door middel van een eendaagse cursus geven wij u alle actuele en relevante informatie over het belang van de natuurwetgeving voor uw organisatie en projecten. De cursus onderscheidt zich door kleinschaligheid, flexibiliteit en een praktische insteek. Er is ruim aandacht voor persoonlijke inbreng van casussen, discussies en het stellen van vragen. De praktijk staat centraal!

De cursus natuurwetgeving vindt plaats op 14 januari 2016 te Eindhoven. Neemt u voor meer informatie of het aanvragen van een aanmeldingsformulier contact op met Evelien Bosch-Thomas of Roy Janssen van ons kantoor. U kunt ook een mail sturen naar info@kragten.nl onder vermelding van ‘cursus natuurwetgeving’.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal