Menu
Home

Scenariostudie atletieksport Aalsmeer

Geplaatst op: 26-11-2015
  • Scenariostudie atletieksport Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer weet dat een goede besluitvorming gebaseerd is op de juiste informatie. Het is belangrijk om kritisch te blijven kijken naar de maatschappelijke voorzieningen in relatie tot de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van demografie en sport.

Nu de huidige atletiekaccommodatie aan renovatie toe is, heeft zij Kragten gevraagd om een scenariostudie te vervaardigen voor de mogelijkheden voor de atletieksport. De scenariostudie dient in eerste instantie als discussiedocument. Door verschillende mogelijkheden op diverse punten met elkaar te vergelijken onstaat er inzicht in de gevolgen van het betreffende scenario. Er zijn daarbij meerdere factoren die een rol spelen. Zo wordt er gekeken naar de ruimtelijke gevolgen, de financiële gevolgen maar ook naar het draagvlak vanuit de vereniging.

De gemeente Aalsmeer ziet de meerwaarde van een goede en transparante communicatie gedurende het gehele proces. Hierdoor zijn de betrokken partijen goed geïnformeerd en is er overeenstemming over het proces. Op tijd beginnen met de juiste vragen voorkomt onduidelijkheid en geeft ruimte voor het kiezen van de juiste richting.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal