Menu
Home

Kwaliteit loont bij RWS

Geplaatst op: 16-03-2017
  • Kwaliteit loont bij RWS

Het jaar 2017 is voor Kragten voortvarend van start gegaan. Allereerst mochten wij de opdracht ontvangen voor het verzorgen van de Toetscoördinatie voor het cluster ZN A Wegen van Rijkswaterstaat. Een mooie opdracht die op basis van de beste kwaliteit aan ons werd gegund. Onze aanpak werd gewaardeerd met een 8 en een 10 en beoordeeld als eerlijke prijs. Onze drie Toetscoördinatoren zijn sinds enkele weken aan de slag om de toetsen op de zeven contracten, Prestatie Contract Droog (PCD’s) en Variabel Onderhoudscontracten (VOC’s) te coördineren.

Vervolgens mochten wij vier opdrachten ontvangen voor de raamovereenkomsten Systeemgerichte ContractBeheersing op de percelen Multidisciplinaire projecten, Toetscoördinatie, Toetsen en Waarnemingen. Ook deze vier opdrachten zijn allen gegund op de beste prijs–kwaliteitverhouding. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar met een optionele verlenging van twee jaar.

Voor de opdracht vanuit het cluster ZN A als ook voor de vier raamovereenkomsten hebben we de samenwerking gezocht met WAT Company, zodat wij op elk moment een compleet en deskundig team van gemotiveerde professionals kunnen garanderen.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal