Menu
Home

N280 West van start!

Geplaatst op: 13-04-2017
  • N280 West van start!

De komende tijd gaat er veel werk verzet worden om een soepele doorstroming op de N280 te realiseren. Op 6 april kregen wij bericht dat Wagemaker, samen met het Kragten, als adviseur in het Raamcontract Ingenieursdiensten met Provincie Limburg, aan de slag mag om de realisatie van een gedragen oplossing voor de N280 te onderzoeken en mogelijk te maken.

Naast het uitwerken van het ontwerp zijn een Milieu Effect Rapportage (MER) en Provinciaal Inpassingsplan (PIP) de tastbare producten die we gaan leveren. De voortgang en het draagvlak bij omwonenden en stakeholders zijn de resultaten waar we voor gaan.

Het project N280-West (wegvak Leudal) betreft de ombouw van de N280 tussen grofweg Baexem en de aansluiting met de A2. Onderdeel van het project vormen onder ander de aanleg en verbreding van circa zeven kilometer provinciale weg en elf kunstwerken.

Blij met het vertrouwen van de provincie, trots op het op kwaliteit winnen van de aanbesteding van deze prestigieuze opdracht, gaan we er met veel plezier mee aan de slag.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal