Menu
Home

Samen de toekomst van Kempenhaege verkennen

Geplaatst op: 25-05-2017
  • Samen de toekomst van Kempenhaege verkennen

Kempenhaeghe (het expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunsten en neurocognitiestoornissen), De Berkenschutse (onderwijsexpertisecentrum voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs) en de gemeente Heeze-Leende hebben de handen ineen geslagen om een visie voor het terrein van Kempenhaeghe op te stellen. De directe aanleiding hiervoor is het verouderde schoolgebouw van De Berkenschutse en de op handen zijnde heroriëntatie op het terrein van Kempenhaeghe.

Kragten organiseerde hiervoor een werkatelier, waarvoor zowel de medewerkers van Kempenhaeghe als de verschillende disciplines van de gemeente waren uitgenodigd in de kinderboerderij van Kempenhaeghe. Tijdens deze sessie werden gezamenlijk de kansen en mogelijkheden in de volle breedte verkend. Binnen de thema’s Voorzieningen, Bereikbaarheid, Innovatie en Verbindingen werd gewerkt aan Mindmaps, SWOT-analyses en Confrontatie-analyses.

De inspirerende werksessie leverde niet alleen een strategische visie op, het verstevigde bovendien de contacten tussen de gemeente en Kempenhaeghe. Het werkatelier is een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen een gemeente en een zorginstelling.

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal