Menu
Home

Van stresstest naar fijne (groene) leefomgeving

Geplaatst op: 04-10-2018
  • Van stresstest naar fijne (groene) leefomgeving

Thema’s als klimaat, water en groen zijn ons op het lijf geschreven. Onderwerpen waar we veel van weten en waar we graag over vertellen. Daarom vinden we het leuk om een bijdrage te geven aan het symposium “klimaatbestendig groen: van ambitie naar uitvoering”.

De twee familiebedrijven,  van den Berk Boomkwekerijen en Den Ouden Groep,  geven op 31 oktober aanstaande vervolg  op hun succesvol symposium van vorig jaar. Ook nu weer wordt het verband gelegd tussen klimaat en groen.  Kragten voelt zich als (derde) familiebedrijf hierbij thuis.

Nadat Helga van Leur haar kennis heeft gedeeld inzake trends en ontwikkelingen van weer en klimaat zal Harry van Duijnhoven van Kragten het stokje overnemen en de aanwezigen meenemen aan de hand van een aantal dilemma’s waar hij in zijn dagdagelijkse praktijk tegenaan loopt.

De kern van de deltabeslissing Ruimtelijke Adaptatie is dat Nederland in 2050 klimaatbestendig en waterrobuust is ingericht. Uiterlijk 2019 moeten alle overheden daartoe een eerste klimaatstresstest hebben uitgevoerd. Dit kunnen we op verschillende manieren doen, maar wat is wijs en zijn we er dan? Wat gaan we vervolgens doen om daadwerkelijk klimaatbestendig en waterrobuust te worden en gaat de stresstest ons daarbij helpen?

https://nl.denoudengroep.com/nieuws/aanmelden-kennisdag-2018

Naar nieuws overzicht
toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal