Kragten neemt Bureau Verkuylen over

Kragten neemt Bureau Verkuylen over

Geplaatst op: 26-01-2021

Ontwerp en adviesbureau Kragten uit Roermond met kantoren in Roermond en ’s-Hertogenbosch, neemt met ingang van 1 februari 2021 Bureau Verkuylen uit laatst genoemde stad over. Beide bureaus hebben een achtergrond als familiebedrijf en naast de cultuur ook een schaal die bij elkaar past.

De activiteiten van Bureau Verkuylen richten zich op de ruimtelijke ordening en het ontwerp van de openbare ruimte. ‘Dat past natuurlijk uitstekend bij de werkzaamheden die wij op dat zelfde vlak verrichten en het geeft extra impuls aan de synergie met de andere vakgebieden van onze organisatie. Het zet ook onze locatie in ’s-Hertogenbosch weer steviger op de kaart’. Aldus Jan-Willem Boots, directievoorzitter van Kragten.


Robert Jan Verkuylen is blij met de overdracht naar Kragten: ‘Het is een impuls voor de verdere ontwikkeling van de organisatie en de mensen die daar deel van uit maken. Het is een toekomstgerichte stap’. Hij blijft voor een soepele overgang van medewerkers en klanten naar Kragten nog enige tijd aan de nieuwe organisatie verbonden.


Met de nieuwe medewerkers van Bureau Verkuylen groeit Kragten door naar 190 medewerkers.