Vakbeurs Sportaccommodaties

Vakbeurs Sportaccommodaties

Vakbeurs Sportaccommodaties op 5 maart 2020 in Expo Houten

Van maatschappelijke opgaves naar visie op veelzijdig bewegen  

De Skills Garden is een op maat gemaakte plek waar de openbare ruimte die uitnodigt tot bewegen en te sporten, maar ook te beleven, te zijn, te participeren, te ontmoeten en te groeien stimuleren, uitdagen en plezier hebben in bewegen. Deze visie is ontwikkeld op basis van het wetenschappelijk onderbouwde Athletic Skills Model (ASM), een nieuwe manier van denken over bewegen.  

Als creatieve en ervaren meedenkers vinden wij ook een oplossing voor elk te realiseren sportveld of de herinrichting hiervan. Lezing Kragten: "Skills Garden, van omgevingsvisie tot realisatie" door Tommy van den Dungen

13.30 - 14.00 uur lezingzaal boven

Gedurende deze lezing zal Tommy u meenemen in het proces om te komen tot een op maat gemaakte omgeving waar kwalitatief bewegen en samen zijn centraal staan. Een proces dat begint bij een uitgebreide omgevingsstudie aan de hand van diverse data en overlegmomenten met betrokken partijen tot aan een programmering en de uiteindelijke realisatie van een Skills Garden. Het verbinden van de domeinen Sport, Zorg, Onderwijs en de Openbare Ruimte, waarbij de gebruiker centraal staat, voor nu maar ook richting de toekomst!