Menu
Home

10 jarig jubileum Kragten Avondloop Herten 2017

  • KAH 2016  383.jpg

Geachte relatie,

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Hoogste tijd om ook u op de hoogte te stellen van deze tiende editie van de Kragten Avondloop Herten op 8 juli aanstaande!

Deze bijzondere editie mag u niet missen. Gezellig is het elk jaar, maar de lopers en bezoekers van deze jubileumeditie zullen de sfeer en sportiviteit dit jaar op een bijzondere manier kunnen ervaren. Is u het nieuwe logo al opgevallen? Er is ook een nieuwe site: www.kragtenavondloop.nl

Wilt u zich als onze relatie inschrijven voor de Kragten Avondloop Herten, doe dit dan via onze website, www.kragten.nl. Zo behouden wij een juiste registratie van onze aanwezige gasten. Wij nemen dan graag het inschrijfgeld voor onze rekening. Meer nog dan andere jaren willen wij u als loper of supporter, eventueel met uw partner, op deze jubileumeditie uitnodigen om als gast van Kragten bij dit sportieve en feestelijke evenement aanwezig te zijn. Wij
ontvangen u vanaf 16.30 uur op kantoor, trakteren u in het KragtenHouse en gaan met u samen nog een kijkje nemen in het sponsorhome voor een hapje en een drankje tijdens de prijsuitreikingen.

Jubileum-donatie voor het goede doel
Wilt u zich aanmelden als loper? Dat kan als individu, of komt u met een collega?
De lopers uit ons relatienetwerk strijden met elkaar voor de beste tijd op de 5 of 10 kilometer in de categorie dames of heren. Eeuwige roem valt hen ten deel door bekendmaking van de winnaars via social media en website. Ook krijgen de winnaars de keuze aan welk
geselecteerd goede doel de jubileum-donatie van Kragten wordt geschonken.

Als loper of supporter kunt u meedoen aan de prijsvraag: Raad de eindtijden! Diegene die de werkelijk gelopen eindtijden (op 5 of 10 kilometer, dames en heren) het beste benadert, krijgt de keuze aan welk geselecteerd goede doel de jubileum-donatie van Kragten wordt geschonken.

Wij hebben de volgende goede doelen geselecteerd:
o Adelante on wheels
www.adelante-zorggroep.nl/nl/sport-en- bewegen/handbikebattle/adelante-on-wheels.nl
o Toon Hermanshuis Roermond
www.toonhermanshuisroermond.nl
o Jeugdsportfonds
www.jeugdsportfonds.nl

Kragten stelt dit jaar € 1.200,- aan extra sponsorgeld beschikbaar voor deze goede doelen in de vorm van 8 cheques van € 150,-. Wint u een donatie dan kunt u kiezen aan welk goed doel dit mag worden gegeven. Daarvoor staan de donatiebussen klaar in het Sponsorhome.

Meldt u zich aan als loper of gast van Kragten via www.kragten.nl en wij ontvangen u graag op zaterdag 8 juli vanaf 16.30 uur tijdens de jubileum editie van de Kragten Avondloop Herten op ons kantoor, Schoolstraat 8 in Herten!
Inschrijven: 10 jarig jubileum Kragten Avondloop Herten 2017


toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal