Menu
Home

Kragten Avondloop Herten 2018

  • KAH 2017  121.JPG

De voorbereidingen voor de Kragten Avondloop Herten 2018 zijn alweer in volle gang. De elfde editie vindt plaats op zaterdag 16 juni aanstaande!

Met de jubileumeditie nog vers in het geheugen zetten we ook dit jaar weer in op een combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor deelnemers en publiek. Zoals gebruikelijk is ons kantoor in Herten die dag het bruisende middelpunt van het evenement en starten de diverse afstanden direct voor de deur.

Dit jaar sponsort Kragten Avondloop Herten € 1,- van elke inschrijving aan Stichting Leergeld. Kinderen van 4 tot 18 jaar die in gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau opgroeien, dreigen sociaal geïsoleerd te raken omdat de kosten van een schoolreisje of het lidmaatschap van een vereniging onoverkomelijke hindernissen zijn. Stichting Leergeld helpt deze kinderen.

Wij dagen u weer uit om zich als deelnemer, eventueel met collega’s, aan te melden voor de 5 kilometer- of 10 kilometer-loop. De 5 km start om 18.30 uur en de 10 kilometer om 19.10 uur. Doet u mee? Schrijft u zich dan hier in en steun het goede doel! Vermeld code KRAGTEN2018 bij de inschrijving en wij nemen dan graag het inschrijfgeld voor onze rekening (het IBAN nummer dat wordt gevaagd bij inschrijving wordt door de code dan niet gebruikt).

U bent natuurlijk ook als supporter/bezoeker van harte welkom op 16 juni op de Schoolstraat 8 in Herten.

toTop
de kragt van vertrouwen
Naar het Kragten Portal