Adviseur Ecologie

Adviseur Ecologie
(Locatie Herten of ’s-Hertogenbosch)

Bij Kragten werk je, samen met 180 collega’s, aan de meest uiteenlopende projecten in de leefomgeving. Van grootschalige infra- en waterprojecten tot advisering voor specialistische bedrijven en (inter)nationale evenementen. Ter versterking van onze vakgroep Ruimte zijn wij op zoek naar een Adviseur Ecologie.

Heb jij een passie voor de natuur en wetgeving? Werk jij graag in integrale projectteams én ben jij in staat om proactief te adviseren in het kader van natuurbeleid? Dan is dit je ideale job!

Je komt te werken in een team van enthousiaste Ecologen. Als Adviseur Ecologie houdt je je voornamelijk bezig met het onderdeel gebiedsbescherming (Wnb) en beleidsmatige natuurvraagstukken op het gebied van o.a. de Omgevingswet. Je hebt ervaring met het opstellen van voortoetsen, passende beoordelingen en vergunningaanvragen. Indien nodig lever je ook een bijdrage bij het opstellen van milieueffectrapportages. Je hebt een grote mate van vrijheid bij de uitvoering van je werkzaamheden en krijgt de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken . Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en zoekt daarbij de samenwerking op met de verschillende vakgroepen binnen Kragten.

Jij hebt kennis van procedures en wet- en regelgeving op het gebied van Wnb-vergunningen. Je hebt een achtergrond als Ecoloog of vergelijkbaar. Je voelt opdrachtgevers aan en bent in staat om de verschillende belangen (politiek of bestuurlijk gevoelige) goed af te wegen.


Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!