Adviseur Ecologie

Adviseur Ecologie
(Locatie Herten of ’s-Hertogenbosch)

Heb jij een passie voor de natuur? Werk jij graag in integrale projectteams én ben jij in staat om proactief te adviseren in het kader van natuurbeleid? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op jouw ideale job!

Je komt te werken in een team van enthousiaste Ecologen. Als Adviseur Ecologie houdt je je voornamelijk bezig met het onderdeel gebiedsbescherming (Wnb) en beleidsmatige natuurvraagstukken. Je hebt ervaring met het opstellen van voortoetsen, passende beoordelingen en vergunningaanvragen. Indien nodig lever je ook een bijdrage bij het opstellen van milieueffectrapportages en systeemanalyses. Je hebt een grote mate van vrijheid bij de uitvoering van je werkzaamheden en krijgt de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en zoekt daarbij de samenwerking op met de verschillende vakgroepen binnen Kragten. Bij Kragten krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken en wordt je uitgedaagd om je talenten te ontwikkelen.

Jij hebt kennis van relevante en wet- en regelgeving op het gebied van ecologie. Je hebt een achtergrond als Ecoloog of vergelijkbaar. Je voelt opdrachtgevers aan en bent in staat om de verschillende belangen (politiek of bestuurlijk gevoelige) goed af te wegen.

Ben jij deze gepassioneerde Ecoloog en wil jij met jouw kennis en ervaring onze organisatie versterken? Vind jij het leuk om door samenwerking tot successen te komen en is deze rol je op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Solliciteer!