Projectleider geodata

Wij zijn op zoek naar een projectleider Geodata

Standplaats ’s-Hertogenbosch of Herten.


Onze uitdaging
Binnen de vakgroep geodata-management hebben we ruimte voor een projectleider Geodata. De projecten waar je mee te maken krijgt zijn uitdagend gezien de schaalgrootte, er moet vaak nieuwe data gemaakt (innovatie) worden en er is regelmatig afstemming nodig met veel verschillende partijen. Aan jou de uitdaging om dit in goede banen te leiden.


Geen functieomschrijving, wel een richting
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, want wij werken zoveel mogelijk vanuit onze passie en plezier. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit ten gunste komt van de resultaten die we boeken. Er is wel een richting: je gaat je bezig houden met het adviseren en begeleiden van projecten waarbij GIS en geodata een grote rol spelen. En je stuurt de gis-medewerkers aan. Je werkt mee aan projecten voor vooral Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten en aannemers. Je bewaakt en verzorgt de planning, je stuurt het projectteam aan en je bewaakt de kosten. Als het lastig wordt ben jij het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Behalve je collega’s van de vakgroep geodatamanagement werk je ook nauw samen met andere vakgroepen binnen Kragten.

Wat bieden we jou
Je werkt aan toffe projecten en krijgt 240 collega’s. Ons bedrijf heeft een familiecultuur en lange termijn-relaties zijn belangrijk. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en maken samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.


Onze vraag aan jou

Wij zoeken een kandidaat met een WO of HBO werk- en denkniveau met analytisch vermogen en een relevante opleiding. Vooral je passie voor geodata vinden we belangrijk. Je weet wat er speelt in het vakgebied van GIS, hebt enige kennis van geodesie en hebt inmiddels ervaring als projectleider.
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Tom Wesselijk, vakgroephoofd geodata, 06 - 10 94 06 79. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty Van der Linden via job@kragten.nl of 06 - 22 93 08 11.


Solliciteer!