Adviseur Water en Riolering

Bij Kragten doen we gave dingen. Bij ons draait namelijk alles om de advisering, beheer en het onderhoud van de (openbare) ruimte. Dat betekent dat we adviezen leveren voor zowel boven- als ondergrondse vraagstukken. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Voor de vakgroep Ondergrondse Infrastructuur zijn we op zoek naar een adviseur water en riolering.


ONZE UITDAGING
Het goedwerkend rioolstelsel is een belangrijke nutsvoorziening in onze samenleving. Nederland heeft één van de beste stelsels ter wereld. Dit moet natuurlijk ook zo blijven en daar dragen we graag ons steentje aan bij. Daarom is het fijn als je een bak aan ervaring meebrengt op het gebied van (strategisch) rioolbeheer, (afval)watermanagement, innovaties en assetmanagement in de openbare ruimte. Daarmee kun je onze klanten goed adviseren (zowel technisch als procesmatig) en de rol van projectleider binnen Kragten oppakken en projectmedewerkers aansturen.

Door klimatologische veranderingen is stedelijk waterbeheer meer dan ooit een integraal vraagstuk geworden. Dat betekent dat we iemand zoeken die vanuit een brede scope en vanuit verschillende perspectieven kan kijken naar de vragen van onze klanten. Afhankelijk van het vraagstuk is het belangrijk dat je intern de verbinding legt naar andere vakgroepen, zoals Water, Geodatamangement of Infratechniek, om samen te komen tot het beste resultaat.

“We zoeken iemand met een brede scope op afvalwater in stedelijk gebied”


GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Als het klikt, hebben we veel vertrouwen in je dat jij als expert weet hoe je deze rol het beste kunt invullen. Bij Kragten werken we vanuit de Kragt van vertrouwen en dat betekent dat wij mensen inzetten op projecten waar ze energie van krijgen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je echt vanuit je intrinsieke motivatie en daardoor verzetten we bergen werk en halen we de juiste resultaten.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met 220 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Zo vinden we bijvoorbeeld lange termijn-relaties belangrijk, vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van 15 ervaren professionals. Zij wisselen regelmatig kennis en ervaringen met elkaar uit om onze dienstverlening op een steeds hoger niveau te krijgen.

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl. Dan maken we graag nader kennis met je. Voor meer info kun je contact opnemen met Joost Rijkers, vakgroephoofd ondergrondse infrastructuur via 088 – 33 66 333. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van den Beuken via job@kragten.nl of bovenstaand telefoonnummer.

Solliciteer!