Business Controller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Business Controller

Bij Kragten draait alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, leefbaar platteland en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij. En dit kan natuurlijk alleen maar als de basis goed georganiseerd is. Vanuit dat punt willen we ons verder ontwikkelen naar een professioneel team.

Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste Business Controller (32-40 uur) om Kragten te helpen met deze ontwikkeling.

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie sta je midden in de organisatie en bied je optimale ondersteuning aan onze directie en vakgroephoofden door het leveren van management rapportages, vooruitkijkende analyses en procesverbeteringen. Je werkzaamheden kunnen zijn:
• Het analyseren en adviseren over bedrijfseconomische vraagstukken.
• Je stelt managementrapportages op.
• Je coördineert het jaarlijkse begrotingsproces.
• Proactief analyseren van trends en ontwikkelingen in de managementrapportage en op basis hiervan verbetersuggesties doen.
• Het financieel bewaken en analyseren van de projecten, verbetervoorstellen doen rondom het onderhandenwerk proces.
• Je beheert samen met automatisering de inrichting van ons financiële systeem (AFAS). Je vertaalt de behoeftes van de organisatie naar systemen en richt mee in.

Wat bieden wij jou?
Bij ons werken ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur en daarom zijn lange termijn-relaties belangrijk. Bij een vast dienstverband bestaat dan ook de mogelijkheid om certificaten te kopen, waardoor je mede-eigenaar van Kragten wordt.
We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. De arbeidsvoorwaarden moeten natuurlijk ook passen bij je persoonlijke situatie. Zo kun je bijvoorbeeld het flexibel in te zetten salarisdeel ook gebruiken om extra verlof op te nemen.

Wat vragen wij?
We zoeken een collega met een afgeronde HBO of Universitaire opleiding met minimaal 10 jaar ervaring met business control - activiteiten in een dynamische omgeving. Je bent een expert in je vak en wil graag in een klein en enthousiast team werken. Je bent, ondanks je brok aan ervaring en expertise, gewend ook zelf hands-on mee te werken en operationele taken uit te voeren.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stephan Theunissen, directeur, via 06-20360776.

Solliciteer!