Contractspecialist Weg- en Waterbouw

Wij zoeken een Contractspecialist Weg- en Waterbouw
(Standplaats Herten)


Bij ons draait alles om het maken van plannen en de inrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie en sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? Omdat ze in het kader van ruimtelijke ontwikkeling allemaal een bijdrage leveren aan een fijne samenleving. Met passie en plezier dragen wij daar graag ons steentje aan bij.

ONZE UITDAGING
Zeg je Vakgroep ViForis, dan zeg je ruimte voor buitenleven. Een van de projecten Is “Corio Glana” dit nog steeds lopende project heeft in de afgelopen tien jaar voor mooie uitdagingen gezorgd. “De beek begint in Heerlen en gaat door Voerendaal naar Sittard, Susteren en zo door naar de Maas. Het gaat dan om de Geleenbeek en andere beekjes die hierop uitkomen. Denk aan bijvoorbeeld meanderingen en de aanleg van recreatieve voorzieningen. Het project is opgedeeld in zogenoemde ‘highlights’ die we de afgelopen tien jaar hebben uitgevoerd en waar we nu nog mee bezig zijn. Dit project heeft ViForis groot gemaakt. Hier zijn we trots op.” vertelt vakgroep hoofd Maurice Vroomen.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken, waarbij je vormgeeft aan het door vertalen van onze visie op gebied van waterbouw. Je krijgt de vrijheid en vertrouwen om de rol naar eigen inzicht vorm te geven. Het team waarin je gaat werken is sociaal, trots en collega’s staan voor elkaar klaar.


WAT GA JE DOEN?
Als Contractspecialist Weg- en Waterbouw binnen vakgroep ViForis, beheers je cruciale fasen van waterbouwprojecten. Je stelt aanbestedingsdocumenten op, onderhandelt over contractvoorwaarden en bewaakt de naleving ervan. Risico's identificeer je proactief en je ontwikkelt strategieën om ze te minimaliseren. Door effectieve samenwerking met opdrachtgevers, aannemers en overheidsinstanties bevorder je een vlotte uitvoering. Je houdt toezicht op kwaliteit, beheert het budget en rapporteert regelmatig over de voortgang. Met een civieltechnische achtergrond en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je een essentiële schakel in het succes van onze waterbouwprojecten en draag je bij aan de groei en reputatie van onze organisatie.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met ruim 240 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Lange termijn-relaties zijn belangrijk voor ons. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.

ONZE VRAAG AAN JOU
Jij bent civieltechnisch onderlegd en je wilt je verder ontwikkelen in de rol van specialist. Wat deze rol bijzonder maakt, is de veelzijdigheid die gevraagd wordt. Je wordt niet alleen uitgedaagd door de kunst van het opstellen van gedetailleerde aanbestedingsdocumenten en bestekken, maar ook door het vermogen om vanuit zowel de aannemerij als opdrachtgeverszijde te denken.

Interesse? Stuur je sollicitatie naar job@kragten.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Maurice Vroomen (Vakgroephoofd ViForis) telefoon: 088-3366333. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van Den Beuken via job@kragten.nl of 06-417 83 713.

Solliciteer!