Junior Adviseur Water en Riolering

Bij Kragten doen we gave dingen. Bij ons draait namelijk alles om de advisering, beheer en het onderhoud van de (openbare) ruimte. Dat betekent dat we adviezen leveren voor zowel boven- als ondergrondse vraagstukken. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Voor de vakgroep Ondergrondse Infrastructuur zijn we op zoek naar een junior adviseur (afval)water en riolering die zegt:

“Daar ben ik niet vies van!”

Niet vies om dingen aan te pakken, om kritisch te kijken naar werkzaamheden en verbetervoorstellen te maken en niet vies om op termijn door te groeien in de rol van adviseur. Je gaat onderdeel uitmaken van de vakgroep Ondergrondse Infrastructuur en waar plek is voor een (startende) professional met hbo-werk en -denkniveau.

GEEN FUNCTIEOMSCHRIJVING, WEL EEN RICHTING
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, dus je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol uitdagend en interessant te maken. Als het klikt, hebben we veel vertrouwen in je dat jij als startende professional weet hoe je deze rol het beste kunt invullen. Bij Kragten werken we vanuit de Kragt van vertrouwen en dat betekent dat wij mensen inzetten op projecten waar ze energie van krijgen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je echt vanuit je intrinsieke motivatie en daardoor verzetten we bergen werk en halen we de juiste resultaten.

We waarderen het als je:
• Kennis van en interesse hebt in (afval)watermanagement en rioolbeheer, rioolinspectie en –renovatie
• nieuwsgierig bent naar innovaties in afvalwatermanagement en riooltechniek en deze (mede) initieert in de vakgroep.

Je krijgt bij ons opleidingsmogelijkheden om door te groeien in (afval)water- en assetmanagement.

WAT BIEDEN WE JOU
Bij Kragten werken we met 220 mensen met passie, plezier, trots en betrokkenheid aan de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ons bedrijf heeft een familiecultuur. Zo vinden we bijvoorbeeld lange termijn-relaties belangrijk, vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en nemen samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor. En we bieden je uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een vakkundig en enthousiast team van 15 ervaren professionals. Zij wisselen regelmatig kennis en ervaringen met elkaar uit om onze dienstverlening op een steeds hoger niveau te krijgen.

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar job@kragten.nl. Dan maken we graag nader kennis met je. Voor meer info kun je contact opnemen met Joost Rijkers, vakgroephoofd ondergrondse infrastructuur via 088 – 33 66 333. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Michiel van den Beuken via job@kragten.nl of bovenstaand telefoonnummer.


Solliciteer!