Junior Kostendeskundige / Planeconoom

Bij Kragten doen we gave dingen. Bij ons draait namelijk alles om de inrichting, herinrichting en beheer van de (openbare) ruimte. En daarmee zijn we tastbaar aanwezig in de samenleving. Daar zijn we trots op. Gepaste trots wel, want we doen het graag samen met de klant en de eindgebruikers. Thema’s als klimaat, biodiversiteit, energietransitie, circulaire economie, sport en bewegen zijn bij ons aan de orde van de dag. Waarom? In het kader van ruimtelijke ontwikkeling leveren ze allemaal een bijdrage aan een fijne samenleving. Vanuit passie en plezier dragen wij daar ons steentje aan bij.

Wij zijn op zoek naar een Willie Wortel 2.0 (rekenwonder)
(Junior kostendeskundige / planeconoom voor 40 uur, Hbo-niveau)

(locatie Herten of Rosmalen)


Onze uitdaging

Als kostendeskundige kijk je niet alleen naar het financiële plaatje, maar kijk je vanuit een brede, integrale scope naar een project om zo tot een juiste kostenraming te komen. En daar zit gelijk de uitdaging, want je moet de gave hebben om de juiste mensen met de juiste deskundigheid om de tafel te krijgen om een zo goed mogelijk advies uit te brengen. De vraag achter de vraag stellen is daarbij essentieel, want je kunt het financiële plaatje pas goed inschatten als je het grote geheel ziet. Focus op duurzaamheid daarbij is voor ons een vereiste. Vaak wordt geroepen dat circulariteit duurder is, maar wij laten onze opdrachtgevers (overheden en commerciële partijen) graag zien dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.


Geen functieomschrijving, wel een richting
We hebben geen vaste functieomschrijvingen, want wij werken zoveel mogelijk vanuit onze passie en plezier. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit ten gunste komt van de resultaten die we boeken. Je werkt aan uitdagende integrale ruimtelijke projecten (van infra, tot stadsparken, woonwijken, leisure, dijkversterkingen, jachthavens en nog veel meer) en bent daarbij betrokken vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatiefase. Je hebt te maken met verschillende vakgebieden zoals infratechniek, stedenbouw, duurzaamheid, mobiliteit, ruimtelijke ordening, waterbouw, milieu e.d.


Wat bieden we jou
Je werkt aan toffe projecten, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling bij Safaripark Beekse Bergen! Nieuwe Kragtenaren worden bij ons goed begeleid en er zijn volop kansen voor ontwikkeling en doorgroei; de mens staat bij ons centraal. Bij ons ga je sowieso kennis ontwikkelen op het gebied van SSK systematiek, contractvormen, risicomanagement en life cycle costing. Je krijgt 240 collega’s en ons bedrijf heeft een familiecultuur; lange termijn-relaties zijn voor ons belangrijk. We vinden het fijn als iedereen zich bij ons thuis voelt, kijken om naar elkaar en maken samen beslissingen. Zoals je dat met je familie om de keukentafel doet. Zo staan we er écht samen voor.


Onze vraag aan jou

Ben jij het rekenwonder dat wij zoeken? En spreekt onze familiecultuur jou aan? Krijg je energie van projectramingen, grondexploitaties en haalbaarheidsstudies? Dan kijken we uit naar een gesprek met jou.


Interesse? Stuur je motivatie en CV naar job@kragten.nl

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Stan Rademakers, vakgroephoofd ruimte, 06 – 81 27 31 08. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Kitty Van der Linden via job@kragten.nl of 06 – 22 93 08 11.Solliciteer!